In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 december zijn 4 verdachten aangehouden door de surveillancedienst van de politie, zij hebben in vier voertuigen ingebroken.

De voertuigen stonden geparkeerd voor de Anthony Nesty Sporthal waar er een show gaande was. De goederen werden op de verdachten aangetroffen. Onder de vier bevindt zich een 13-jarig meisje.
Ismaël, Joël, Glispie en Gabriëlla zijn allen in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo voor verdere onderzoek.

De politie doet een dringend beroep op ouders en verzorgers om na te gaan met wie hun minderjarige kinderen optrekken. Ouders moeten hun verantwoordelijk-heid kennen. Probeer zoveel als mogelijk en waar nodig streng te zijn naar uw kinderen toe en bouw een goede vertrouwensrelatie op met uw kind. Altijd een luisterend oor hebben voor uw kind, maar blijft ten allen tijde de baas.

Minderjarigen moeten en dienen ’s avonds en vooral in de late avond thuis te zijn en niet over straat. Dit voor hun eigen veiligheid tegen de criminaliteit. Hierdoor wordt de kans klein dat zij door slechte vrienden worden overgehaald het criminele pad op te gaan. Uw kind heeft een eigen wil, maar deze wordt nog sterker door de bijdrage van u als ouders en of verzorgers bij de opvoeding.