1 dode en 1 gewonde te Grankreek

1177

Op zondag 13 december kreeg de politie van Brokopondo melding van een steekpartij met twee gewonden in het goudveld “Grankreek”.

Gelet op de afstand van het gebeuren werden de slachtoffers door omstanders overgebracht naar de Afobakka stuwdam. Uit het voorlopige onderzoek en bekomen informatie is gebleken dat de mannen tijdens het borrelen een woordenwisseling kregen. Het slachtoffer is middels een scherp voorwerp verwond door een ander landgenoot. De verdachte die bekend is als “BOBBY” vluchtte na zijn snode daad het bos in.
De gewonden zijn overgebracht naar Paramaribo voor medische behandeling. Onderweg naar Paramaribo, is één van de slachtoffers die bekend is als “Louis “ komen te overlijden. Zijn overige personalia is niet bekend.

Het andere slachtoffer Jose, Leonidas Ribeiromeer bekend als “Fernando” is afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen en verkeert buiten levensgevaar.

Het ontzielde lichaam van Louis was voor sectie in beslag genomen. Uit het sectierapport is komen vast te staan dat het slachtoffer ten gevolge van perforatie in de linker long veel bloed heeft verloren en in schock is geraakt.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met deze zaak, dat meldt de Public Relations van KPS.