Op dinsdag 29 december is de 44-jarige Sitadevie Rampersad – Bhola in het verkeer komen te overlijden.
Sitadevie die langs de Beekhuizenweg liep, is aangereden door een autobestuurder die na de aanrijding is doorgereden. Door de slag kwam het slachtoffer in de langs de weg lopende trens beland.

De politie van Livorno kreeg op dinsdag een melding van een aanrijding aan de Beekhuizenweg en deed de plek aan voor onderzoek. Het slachtoffer was door de slag in de langs de weg lopende trens beland. De ambulance werd ingeschakeld. Het ambulance personeel gaf de politie door dat het slachtoffer het leven had gelaten.

Aan de hand van de verklaringen van ooggetuigen kon het kentekennummer van het voertuig in beeld worden gebracht. Na een ingesteld onderzoek bleek het voertuig op naam te staan van iemand die in het ressort Lelydorp woont.

De politie van Lelydorp deed het adres aan. Het voertuig werd aangetroffen. Aan de hand van de schade aan de auto heeft de politie de 34-jarige bestuurder Chandor M. aangehouden. De man is niet in het bezit van een rijbewijs.

Hij gaf toe dinsdag avond iets te hebben aangereden, maar hij dacht dat het om een koe ging. Chandor is overgedragen aan de politie van Livorno.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Met het overlijden van Sitadevie is de verkeersbarometer gestegen naar 58.