Nieuwe drempels in Nickerie eist 7 slachtoffers

2100

Het district Nickerie is per 13 januari enkele drempels rijker geworden. Jammer dat die drempels voor 7 slachtoffers hebben gezorgd, omdat de nodige herkenningsborden voor die nieuwe drempels niet tijdig zijn geplaatst, verneemt de redactie van AllesInSu.

Een mevrouw die over de Parabirsinghweg reed, voorheen de Achterdam, gaf aan dat ze ook onaangenaam verrast werd door de nieuwe drempel voor de Openbare School 1. In de middag reed ze langs en zag plotseling een drempel zonder een herkenningsbord, terwijl die ochtend de weg nog drempelvrij was.

Vele districtsbewoners zijn helemaal niet tegen drempels, maar de bevoegde instanties dienen dat vooraf kenbaar te maken via de lokale media.

Een andere nieuwe drempel die ook voor veel ongemak zorgde, is de ene op de Gemaalweg. Enkele jongens van de buurt hebben een geval over de Parabirsinghweg, waarbij een bestuurder zwaar onaangenaam werd verast, gefilmd en gepost op Youtube.

aanrijding drempel
12540227_10153523653817772_883787721_n