Rover aangehouden na interne opsporing

1461

De 29-jarige Humphrey G. alias Reggy, die ervan wordt verdacht in de maand december een beroving te hebben gepleegd op Dijkveld, is op vrijdag 15 januari door het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo van de politie aangehouden.

De verdachte heeft met anderen tijdens de beroving een popcorn- en een suikerspinmachine weggenomen. Daarnaast hebben zij ook verschillende dranken van de eigenaar buitgemaakt. De wachter verklaarde aan de politie dat hij op die bewuste dag gekneveld was geworden door vier manspersonen.

Tijdens het onderzoek is Humphrey in beeld gebracht. De verdachte is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij, die in de samenleving ook “Bush” wordt genoemd, in verzekering gesteld.