Man kapt ex-vrouw nieuwe vriend

1567

De 42-jarige Anton P. die zijn ex-vrouw huidige vriend kapverwondingen heeft toegebracht is op maandag 25 januari door de politie van Santo Dorp aangehouden.

Twee mannen begaven zich op de bewuste dag met een scherp voorwerp naar het politiebureau Santo Dorp. Bij de ingang werd het tweetal door de politie die net zou uitrijden naar een ander geval staande gehouden.

Volgens verklaring van de mannen hebben zij Anton het voorwerp afhandig gemaakt. Anton deed het adres van zijn ex-vrouw aan, nadat hij informatie had dat zijn ex-vrouw met haar huidige vriend in de woning was. Gewapend met het scherp voorwerp trapte hij de voordeur open en bracht de huidige vriend kapverwondingen toe. Het gelukte één van de mannen Anton het scherp voorwerp afhandig te maken, waarna zij het politie bureau aandeden.

De wetsdienaren begaven zich naar de plek voor onderzoek en trof het slachtoffer met ernstige kapverwondingen aan. De verdachte die in de directe omgeving woont, werd op aanwijzing van omstanders aangehouden.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is hij verwezen naar de plastische chirurgie.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Het voorwerp is in beslag genomen.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie mag Anton zijn informatie in het cellenhuis uitwerken.