14-jarige dochter besteelt moeder

1515

Op woensdag 27 januari is de 14-jarige Rochella F. door de de politie van Rijsdijk aangehouden, nadat haar moeder aangifte heeft gedaan.

De moeder verklaarde dat haar dochter onhandelbaar is en is vaak op straat met vriendinnen. Als de vrouw niet thuis is, doet zij haar woning op slot, aangezien Rochella er een gewoonte van heeft gemaakt haar spullen weg te nemen.

Ze ging woensdag uit huis en deed haar woning goed op slot. Bij aankomst thuis merkte ze op dat het slot van de deur was open geforceerd. Toen zij binnenstapte ontdekte ze dat er weer spullen uit de woning zijn weggenomen. Ze vermoedde gelijk dat haar dochter haar dit weer moet hebben aangedaan en deed aangifte bij de politie.

Rochella werd aangehouden en is na afstemming met een lid van het Openbaar ministerie in het cellenhuis te Opa Doeli beland. Daar het om een jeugdige gaat is de zaak overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.