Op donderdag 25 februari, is op een adres de verdachte Cedric K. (37) aangehouden, dit tijdens een onderzoek gepleegd door de politie van Munder, waarbij goederen zijn weggenomen.

In de garage van de woning van Cedric werden enkele goederen, waarvan hij de herkomst niet kon verklaren, aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat deze goederen van diefstal afkomstig zijn. In zijn badkamer is een hoeveelheid cocaïne en drie patronen van een vuistvuurwapen aangetroffen.

In zijn voertuig zijn heel wat zaken en verpakkingsmateriaal aangetroffen, die aanduiden dat hij drugsverkoper moet zijn. Ook zijn er drie paspoorten, waarvan twee op zijn naam en een op naam van iemand anders, maar met de foto van Cedric gevonden.

Alle aangetroffen zaken en drugs zijn in beslag genomen. Op dat adres is ook een Guyanese man aangehouden, die illegaal in het land vertoeft.

Beide mannen werden overgebracht naar het politiebureau. Cedric is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie gratis loge geboden in het cellenhuis.

De Guyanese man is in afwachting op zijn uitzetting in vreemdelingen bewaring opgehouden.