36-jarige voetballer ingesloten

1245

De politie van Munder heeft de 36-jarige voetballer Siegfried U. na een voetbalwedstrijd op zondag 3 april aangehouden.

Na een telefonische melding dat een man te keer ging op een adres in het ressort deden de wetsdienaren de plek aan voor onderzoek. Ter plaatse werd Siegfried aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat hij van een voetbalwedstrijd kwam en zich tegoed had gedaan aan wat alcohol. De voetballer die daarna de woning van zijn ex-vriendin aandeed, ging te keer tegen haar.

Toen de politie overging tot zijn aanhouding verzette Siegfried zich. De man schold de politiemannen uit en deed bedreigende uitlatingen in hun richting. De verhitte man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
In de wachtruimte ging hij weer tekeer tegen de dienstdoende ambtenaren en slingerde hij beledigende opmerkingen naar de politie toe.

Siegfried is gratis loge geboden in het cellenhuis, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.