Na een verkeersongeval op de Saramaccaweg is de 29-jarige autobestuurder Vikash Jagharie op maandag 11 april ter plaatse komen te overlijden.

Ter hoogte van km 62 is de auto van Vikash over de kop is gegaan. Bij aankomst van de politie van Calcutta werd de autobestuurder met zware letsels aangetroffen. Het slachtoffer ademde nog, maar was niet aanspreekbaar.
Volgens verklaring van ooggetuigen reed de autobestuurder met een vrij hoge snelheid over de weg. Bij het beschrijven van een linkse bocht moet hij de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Het voertuig geraakte van de weg en kwam op de rechter berm terecht. Vikash moet vermoedelijk hebben afgeremd, waarbij het voertuig over de kop ging en dertig meters verder op zijn zij belandde. Het voertuig botste vervolgens met de rechter vooruit tegen een manja boom.

Voor de komst van de ambulance van de RGD-poli te Tijgerkreek die was ingeschakeld, liet Vikash het leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Landelijk is de verkeersbarometer gestegen naar 17.