Verdachte mishandeld winkeleigenares

1228

Jurmen D. werd de afgelopen week door de politie van Zanderij aangehouden in zake mishandeling. Dit geschiedde na een telefonische melding over een mishandeling van een winkelierster te Wit Santi. Toen de wetsdienaren ter plekke kwamen, was de verdachte aanwezig op de plaats delict. Hij was in een beschonken toestand.

Voorlopig onderzoek toonde aan dat de verdachte een blik bier wilde pakken in een winkelzaak en weigerde die te betalen. Hij was wel bereid om te helpen gascylinders in de winkel te sjouwen in ruil voor bier. Dit werd geweigerd door de winkeleigenares. De dader werd boos en gaf de vrouw rake klappen.
Toen hij werd aangehouden sloeg hij vuile taal tegenover de politie en ging te keer. Hij werd geboeid en overgebracht naar het politiebureau.

Enkele jaren terug had hij reeds een andere winkelierster ook mishandeld. De agressieve verdachte werd eerst voorgeleid, waarna inrekening volgde na de vereiste afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.
het Openbaar Ministerie is hij ingesloten.