Lijk gouddelver aangetroffen naast een mijn achter I AM GOLD

990

Het lijk van de 28-jarige Sergio Pavion is op vrijdag 17 juni door de politie van Bronsweg naast een mijn aangetroffen.

Na een telefonische melding dat het lijk van een manspersoon naast een mijn achter I Am Gold is gezien, deden de wetsdienaren de plek voor onderzoek aan.
Daar aangekomen werd het lijk van Sergio aangetroffen. Volgens verklaring van omstanders was de man illegaal bezig met goudwinning. Hij werd op heterdaad betrapt door de Security van I am Gold. Hij sloeg op de vlucht, maar kwam te vallen in een verlaten mijn die vol zat met water. Hij zag kans om uit de mijn te klauteren, maar moet vermoedelijk door adem tekort zijn overleden.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.