Wegomlegging Spanhoek i.v.m asfalteringswerkzaamheden

735

In verband met asfalteringswerkzaamheden zal op zaterdag 30 juli het verkeer vanaf 15.00 uur op de kruising van de Klipstenen-, de Keizer- en de Domineestraat, meer bekend als Spanhoek, worden omgelegd.

De Maagdenstraat tot de Keizerstraat zal slechts toegankelijk zijn voor bestemmingsverkeer. Het overige verkeer dient ter hoogte van de Surinaamse Post Spaarbank (SPSB) rechts af te slaan in de Heiligenweg om via de Waterkant zijn weg te vervolgen.

Het verkeer in de Keizerstraat gaande naar de richting van de Knuffelsgracht dient ter hoogte van het politie bureau Keizerstraat rechts af te slaan naar Kerkplein.

Er zullen ter plaatse verkeersborden worden geplaatst met de nodige aanwijzingen. De duur van de afsluiting hangt af van de werkzaamheden ter plaatse, dit meldt de Public Relations van KPS.