Drie verdachten aangehouden voor inbraak

831

Op zondag 21 augustus zijn drie verdachten aangehouden in de directe omgeving van de Gompertstraat door leden van het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo.

De politie van Geyersvlijt kreeg de melding van een auto inbraak aan de Gomperstraat waarbij een laptoptas met inhoud is weggenomen. De eigenaar had het voertuig goed afgesloten voor een pand geparkeerd. Bij terugkeer merkte hij op dat er was ingebroken in de auto. Via de Centrale Meldkamer schakelde hij de politie in. RBT Paramaribo speelde gelijk in op de melding.

Surveillance en onderzoek in de directe omgeving leidde tot de aanhouding van de drie verdachten Denilson M. (16) en de twee 17-jarigen Jurgen H. en Divine B. De weggenomen goederen zijn op hen teruggevonden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld. De zaak wordt verder onderzocht door het recherche team van Paramaribo.