42ste verkeersdode is 51-jarige Hendrik Djoemena

2952

Gisteren, woensdag 31 augustus is de 51-jarige bromfietser Hendrik Djoemena, na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding, in het ziekenhuis komen te overleden. De aanrijding was tussen een auto en een bromfiets en vondt plaats op zaterdag 27 augustus aan de Tout Luit Faut Kanaalweg rechts.

Het slachtoffer werd zwaar gewond op de weg aangetroffen door de politie. Gebleken is dat beide bestuurders in dezelfde rijrichting reden over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit de Tout Luit Fautweg gaande richting de Martin Luther Kingweg. Ter hoogte van mast 58 haalde de autobestuurder zijn voorrijder Hendrik in. Bij deze inhaalmanoeuvre reed de autobestuurder de bromfietser aan.
Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hendrik werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij op 31 augustus het leven liet.

Bij navraag naar de bescheiden van de autobestuurder, bleek Rafaël niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de autobestuurder in verzekering gesteld.
De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar 42.