Remi Tarnadi wordt nieuwe dc van Coronie

1209

De nieuwe districtscommissaris van Coronie wordt de 47-jarige Remi Tarnadi. Het lidmaatschap van De Nationale Assemblee zal Tarnadi opzeggen. Joan Wielzen zal in zijn plaats zal tot de NDP-fractie toetreden. Tarnadi zal een snelle ‘on the job training’ krijgen zegt Minister Dikan. Tarnadi heeft de ondersteuning van een groot deel van de Coronianen. Het Kabinet van de President heeft formeel de mededeling gegeven aan minister Dikan. De stukken van Tarnadi worden in orde gemaakt.
Tarnadi heeft vijftien jaar gezeten in De Nationale Assemblee.

Op 16 september zal de nieuwe dc’s worden beëdigd door president Desi Bouterse. Er zijn in totaal 9 kandidaat dc’s voor deze functie, namelijk: Sarwankoemar Ramai, Joanna Aroepa,Audrey Hankers, Adjaykoemar Kali, Ludwig Mettendaf, Theresia Cirino, Kenya Pansa, August Bado en Remi Tarnadi.