50 dozen kippenbouten weggenomen, 40 dozen terug gevonden

863

Vier verdachten zijn op donderdag 8 september door de politie van Uitvlugt aangehouden. Nadat de politie de melding kreeg van diefstal op een adres in het ressort werd de plek aangedaan voor onderzoek. Volgens verklaring van de benadeelde zijn 50 dozen kippenbouten weggenomen.

Tijdens het onderzoek ter plaatse werd de wachter Lodi als één van de verdachten aangemerkt en aangehouden. Ook de arbeider Rewinash M. en de twee andere manspersonen Prechan S. en Mulchi kwamen in beeld. Volgens verklaring van de wachter stond hij op uitkijk terwijl de anderen de kippenbouten wegnamen.

De arbeider en de twee kompanen werden later op de dag opgespoord en aangehouden. Op het adres van één van de mannen in het district Wanica zijn 40 dozen kippenbouten terug gevonden. Het vermoeden bestaat dat de 10 andere dozen kippenbouten verkocht zijn.

De benadeelde en de daders hebben een betalingsregeling getroffen. Het viertal mag na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie worden heengezonden, zodra de benadeelde betaald is geworden.