Ontzielde lichamen van vissers in beslag genomen voor obductie

1114

In een eerdere berichtgeving is vermeld dat de lijken van de vermiste vissers na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn afgestaan aan de nabestaanden. Om de precieze doodsoorzaak vast te kunnen stellen zijn de ontzielde lichamen alsnog voor obductie in beslag genomen.

De politie van Paranam heeft in de avond van maandag 26 september de ontzielde lichamen van de 53-jarige Roy Kromopawiro en Albert Kromosetiko (58) geborgen nabij het gebied Kaaimangrasi.

Albert Kromosetiko (58)
Albert Kromosetiko (58)

Voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de 53-jarige Roy Kromopawiro en Albert Kromosetiko (58) in de ochtend van de zelfde dag van huis zijn vertrokken met de bedoeling te gaan vissen. De twee mannen zijn gewend samen de rivier op te gaan.

Op zondag 25 september viel het voorbijgangers op dat de boot zonder bemanning op de rivier dobberde. Dit trok hun aandacht door de draaiende buitenboordmotor.