Politie op zoek naar verdachte Ramautar Khemradj

9518

Ramautar Khemradj meergenoemd “Khemmo”, wordt ervan verdacht zicht schuldig te hebben gemaakt aan diefstal met geweldpleging c.cj gekwalificeerde diefstal (meermalen gepleegd).

De Procureur Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing en aanhouding ter voorgeleiding van de verdachte: Ramautar Khemradj meergenoemd “Khemmo” geboren in het district Nickerie op 25 november 1968, laatstelijk gewoond hebbende aan de Ramadhar Rajaramweg no.205 te Clarapolder in het district Nickerie.

SIGNALEMENT
Geslacht…………………………………MANNELIJK
Etniciteit……………………………….HINDOESTAAN
Huidskleur……………………………….BRUIN
Haardracht……………………………….ZWART/GRIJS/SLUIK
Postuur…………………………………..SLANK
Lengte…………………………………….1.70M

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met station Nieuw Nickerie op de telefoonnummers, 0231530; 0231167, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.