Klant brengt winkelier steekverwonding toe

3704

Op maandag 24 oktober is een winkelier aan de Indira Gandhiweg met een scherp voorwerp verwond door een klant.
De ingeschakelde politie van de Nieuwe Grond deed na een telefonische melding van een steekpartij de plek aan. Bij aankomst bleek het te gaan om een ruzie tussen een winkelier en een klant. Onderzoek wees uit dat de klant zich met zijn fiets in de winkel begaf om iets te kopen. De winkelier bevool de klant zijn fiets buiten te plaatsen. De klant gaf hier gehoor aan en ging de winkel weer binnen. De winkelier weigerde deze klant te helpen.

De klant raakte hierdoor geïrriteerd, waarna er een woordenwisseling ontstond. Op een bepaald moment haalde de klant een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht de winkelier enkele steekverwondingen toe. Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De winkelier is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De verdachte Urwin T. werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook het scherp voorwerp is aangetroffen en in beslag genomen.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Urwin in verzekering gesteld.