Vermoedelijke dieven aangehouden door Arrestatie Team

575

De 31-jarige Jerrel N., Alino S. (27), de 28-jarige Angelo J. en de 33-jarige Giovanie P. zijn op vrijdag 28 oktober door de leden van het Arrestatie Team (AT) aangehouden.

Het Arrestatie Team kreeg informatie dat de vier verdachten van plan waren een beroving te plegen bij een Shell in het district Wanica. Het viertal dat zich in een bruin gelakte voertuig bevond, werd geruime tijd geobserveerd. Op de kruising van de Anton de Kom- en de Zwartenhovenbrugstraat werd het voertuig klemgereden. De vermoedelijke dieven werden toen aangehouden. In het voertuig is aangetroffen en in beslag genomen twee vuistvuurwapens, scherpe patronen, enkele maskers en tie-rib.

De verdachten werden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. De vermoedelijke dieven zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor onder andere overtreding van de vuurwapenwet.