Jennifer aangehouden voor zware mishandeling

4874

Een moeder en haar dochter, Jennifer wordt ervan verdacht, twee vrouwen op woensdag 31 augustus aan de Waterkant kap verwondingen te hebben toegebracht. Eén van de vrouwen was na medisch te zijn behandeld heengezonden en deed toen aangifte tegen Jennifer en haar moeder. De andere vrouw was ter verpleging opgenomen in een ziekeninrichting. Jennifer C. is door de recherche van Paramaribo op woensdag 26 oktober aangehouden.

Volgens het politionele onderzoek hebben partijen een slepende ruzie. Het slachtofffer Rafella dat op 31 augustus verwond raakte, had in het verleden de dochter van Jane kap verwondingen toegebracht. Zij was aangehouden en in verzekering gesteld.

Jane en haar dochter Jennifer kwamen de moeder en dochter Rafaella op de bewuste morgen tegen in het stadscentrum en brachten hen enkele kap verwondingen toe. Zij stapten na hun daad in een personenauto die in volle vaart wegreed.

Na ongeveer twee maanden is het de politie gelukt Jennifer aan te houden. Jennifer ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na haar voorgeleiding is zij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

De moeder van Jennifer is nog voortvluchtig. Aan haar aanhouding wordt gewerkt.