Twee rovers gesnapt tijdens hun criminele daad in Nickerie

2693

De politie van het district Nickerie had twee rovers kunnen overmeesteren die bezig waren met een beroving bij een car centre aan de Soekramsinghstraat in de Van Pettenpolder.

Deze rovers die tegen tien uur in de ochtend hun criminele daad verichtten, betraden gewapend met een houwer de zaak binnen. Zij schroomden niet om de aanwezige dienstvrouw en inwonende familielid te bedreigen en te knevelen. Toen zij de grote buit eistten van de vrouwen die ze gekneveld hadden, rende de moeder op dat ogenblik de trap op om het grote geldsbedrag onder een hoop vuile was te verschuilen.

De andere dochter, die bij het horen van de geluiden zichzelf met haar baby in de kamer sloot, belde gelijk haar vader op die op niet thuis was. Deze heeft op zijn beurt de politie gealarmeerd. De politie-agenten arriveerden heel snel. Zij omsingelden het pand, lostten daarbij ook een schot, waarna ze het huis binnenstormden en de rovers overrompelden die het grote geldsbedrag bij zich hadden.

De daders die oud bekenden van de politie bleken te zijn, werden na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het gaat om de 20- jarige Cirino E. en zijn kompaan, de 21-jarige Tony B.