20-jarige vrouw overleden na verkeersongeval Wayamboweg

15951

Na een verkeersongeval op zondag 13 november aan de Wayamboweg, is de 20-jarige bijrijder Antrisha Kasi gehuwd Mangal komen te overlijden. De auto waarin de 20-jarige zat kwam ter hoogte van km 22 tegen een schutting aan. Bij aankomst van de politie werd het levenloos lichaam van de vrouw op de berm aangetroffen. De bestuurder werd in bewusteloze toestand bekneld in het voertuig aangetroffen.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat het echtpaar over de Wayamboweg en kwamen vanuit de Vijfde Rijweg gaande richting Zesde Rijweg. Door tot nog toe onbekende redenen moet de autobestuurder die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij reed met volle vaart tegen een schutting op. Door de klap moet de vrouw uit het voertuig zijn geslingerd met voor haar het noodlottige gevolg. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De autobestuurder die niet aanspreekbaar was, is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen.
Met het overlijden van Antrisha staat de verkeersbarometer landelijk op 63.