Dc Daniël neemt over van Dc Miranda

2283

De overdracht en overname van de scheidende waarnemend DC. J. Miranda van Marowijne en de nieuw bakken DC F. Daniël. heeft vandaag, maandag 21 november plaatsgevonden. Dit vond plaats op het commissariaat aan de Emmastraat in Albina.

Er vonden verschillende toespraken plaats waaronder een geestelijke leider dhr. Susenbach van Baptisten gemeente die de DC moed toesprak door het woord van God. Verder waren er aanwezig hoofden van verschillende diensten, gewapende machten, DR- en RR leden, schoolleiders, notabelen en het personeel van het commissariaat, als getuige van deze bijzondere dag voor Marowijne. DC Miranda vroeg aandacht van het gelijkheid beginsel die de nieuw bakken dc moet toepassen. DC Daniel was blij met de ontvangst en bedankte een ieder.