Gebroeders aangehouden voor inbraak

1629

Vier verdachten zijn door het het Regio Bijstand Team (RBT) Midden te samen met de recherche aangehouden voor inbraak. Het gaat om de gebroeders Awinash L. (28) en John L. (20), de 28-jarige Bilbal M. en Awinash B.(21) die op verschillende adressen te Meerzorg zijn aangehouden.

De verdachten zijn in een inbraak zaak in beeld gebracht. Daarbij zijn weggenomen een groot geldbedrag in Euro, USD en SRD alsook sieraden van de benadeelde.

Eén van de verdachte blijkt een familielid van de benadeelde te zijn die naar zeggen zijn oom een lesje wilde leren omdat zij in onmin leven met elkaar. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is aan de vier verdachte gratis loge geboden in het cellenhuis.

Een ring van de benadeelde is teruggevonden bij de 18-jarige heler C.W. die verklaarde niet te weten dat deze van diefstal afkomstig was. Na te zijn gehoord is hij heengezonden. De recherche van regio Midden onderzoek deze zaak verder.