VOS- Scholengemeeschap Tamanredjo viert 5-jarig jubileum op zaterdag 3 december

3602

Vos- Scholengemeeschap Tamanredjo (VOS- SGT) viert dit jaar haar eerste lustrum. De school is opgericht op 1 oktober 2011 en staat aan de Mandoerweg te Tamanredjo, Commewijne. VOS- SGT bestaat uit drie schooltypen; het Vwo, Havo en Imeao. De studenten van deze school zijn afkomstig uit Commewijne en Marowijne.

In verband met haar 5-jarig bestaan organiseert de school een aantal activiteiten op zaterdag 3 december om het jubileum jaar te vieren met de gemeenschap.

15211693_10154333471362772_693562994_nOp zaterdag 3 december is er een opendag, waarbij er informatie verschaft zal worden over alle schooltypen van VOS- SGT. Bedrijven en organisaties zullen ook deelnemen aan de opendag, op die dag zal er ook een bazaar gehouden worden, waarbij er allerlei spullen te koop zullen zijn, onder andere ook eten en drank.

Er zal ook live muziek zijn (band) , een voetbal- knockout, een zumbathon en een 5km jubileum wandel-en trimloop. De 5km wandel-en trimloop begint om 5u smiddags, start en finish is VOS- SGT complex.

Geïnteresseerden kunnen via de onderstaande nummers zich opgeven voor deelname aan de wandelloop. Ook op de dag van de wandelloop mag men zich opgeven voor deelname, bij de stand van het Decanaat. Het geheel begint om 10uur ‘s morgens en eindigt om 6uur ‘s middags. De lokatie is VOS- SGT complex.

Het doel van de activiteiten is niet alleen feestvieren maar de school ook meer bekendheid te geven.