90-jarige slachtoffer overleden na mishandeling door criminelen

901

Woensdagochtend, 14 december is in winkelpand aan de Fayalobistraat een roofoverval gepleegd. Vier mannen, gewapend met een ijzeren staaf stapten de winkel binnen.

Onder bedreiging werden de winkelier en zijn 90-jarige vader Lau Sau Chuen mishandeld. Met de ijzeren staaf moest Lau Sau Chuen slagen incasseren op zijn hoofd. De rovers gingen ervandoor met een geldsbedrag. De slachtoffers werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De zoon werd na medische behandeling heengezonden, terwijl de 90-jarige vader werd opgenomen in de ziekeninrichting, waar hij later op de dag het leven liet.

Het lijk van Lau Sau Chuen is ter obductie in beslag genomen.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.