Pertjajah Televisie niet verkocht

1024

In een eerder verschenen bericht werd vermeld dat Pertjajah televisiestation(PTV) vanwege financiële redenen verkocht zou zijn geworden aan de gigant van Suriname: de Yokohama Group of Compagnies. In het persbericht werd ook vermeld dat de PTV geen eigendom van de gelijknamige politieke partij was, maar dat dit een familiebedrijf is geweest.

De PL-voorzitter, Paul Somohardjo, gaf aan dat noch de PTV noch Radio Pertjajah zal worden verkocht. Het televisiestation zal in de toekomst met als samenwerkingspartner United Television van Jules Ramlakhan uitgebreidt worden tot een ultramodern medium. De partijvoorzitter benadrukt dat zolang hij nog ademt de PTV en Radio Pertjajah, de ziel en het communicatiemiddel van de politieke partij, zullen blijven bestaan, ondanks het feit dat sommigen denken dat deze van de hand wordt gedaan.