Bekende Albert van benadeelde pleegt diefstal

771

De bekende Albert B. van de benadeelde is op vrijdag 20 januari aangehouden voor diefstal. In de avond van donderdag 19 januari heeft Albert een inbraak gepleegd op een adres in het ressort Latour.

De benadeelde was ten tijde van de inbraak niet thuis. Bij thuiskomst merkte hij dat er een televisie toestel, een strijkijzer en andere goederen zijn weggenomen. De benadeelde bekeek de camerabeelden die zijn geïnstalleerd aan zijn woning. Op het beeldmateriaal is duidelijk te zien hoe Albert die vaak karweitjes doet voor de familie de goederen uit de woning meenam.

Albert was vergezeld van een kompaan. De benadeelde deed het politiebureau aan en deed aangifte tegen de klusjesman en zijn kompaan. Albert had de televisie nog in zijn bezit bij de aanhouding. Deze is in beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van zijn kompaan wordt gewerkt.

Albert ontkent de inbraak te hebben gepleegd.