Brand verwoest huis in Latour

656

In de avonduren op maandag 23 januari rukte de brandweer uit voor een woningbrand in het ressort Latour. Het bleek te gaan om een achterwoning op een terrein die in brand stond. De brand werd afgeblust door de brandweer.

De woning liep schroei schade op aan de achtergevel. Een naast gelegen woning liep eveneens schade op. De bewoonster verklaarde aan de wetsdienaren dat zij met haar gezin buiten de woning zat, toen zij plotseling merkte dat er een rookwolk uit de woning kwam. Ze ging kijken en sloeg alarm.

Een deel van de inboedel kon nog worden gered. Zij verklaarde geen vuur in huis te hebben aangemaakt.
Drie familieleden van de bewoners die zich ter plaatse bevonden, moesten per ambulance worden afgevoerd nadat zij in shock raakten.

De woning is niet tegen brand verzekerd. De Forensische Opsporing is ingeschakeld voor het technische onderzoek.