KPS Jeugdzaken start met ‘Meet the People Voorlichtingscampagne’

809

Op zaterdag 28 januari gaat de afdeling Voorlichting van Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname van start met een ‘Meet the People Voorlichtingscampagne’.

Het doel van de campagne is de bewustwording bij jongeren opgang brengen die blootgesteld zijn aan potentiële gevaren zoals seksfilmpjes, seks met minderjarigen, het plegen van strafbare handelingen in een groep, opzettelijke HIV besmetting, wegloop gedrag, peer pressure en andere ontoelaatbare zaken.
De ‘Meet the People Voorlichtingscampagne’ zal op diverse plaatsen en in verschillende buurten worden voortgezet. Op 14 februari zal er campagne gevoerd worden op het Koen Ooftplein tegenover bakkerij Fernandes. Ook de districten zullen worden aangedaan.

Er zullen demonstraties van de Bikers Unit en de Hondenbrigade worden gegeven. Ook zullen er presentaties worden gehouden waarbij er op een interactieve wijze voorlichting zal worden verschaft aan de jeugd.

Het startsein zal om 16.00 uur worden gegeven in de Hermitage Mall. Deze landelijke campagne zal gedurende het gehele jaar door worden gevoerd.