Afdeling ID-kaarten tijdelijk gesloten wegens ongediertebestrijding

635

In het kader van de vereiste ongediertebestrijding zal de afdeling ID-kaarten van het CBB tijdelijk gesloten zijn voor het publiek. De sluiting gaat per gisteren, vrijdag 27 januari 2017 in.

Het voorkomen en gericht bestrijden van ongedierte is van belang om de woon- en werkplek schoon te houden. Ook bij het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) zijn deze onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk.

Het streven is er op gericht om deze noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden binnen de kortst mogelijke tijdsperiode uit te voeren, zodat de dienstverlening naar het publiek toe zo snel mogelijk kan worden genormaliseerd. Naar verwachting zullen burgers de volgende week opnieuw terecht kunnen bij de afdeling ID-kaarten voor het maken van nieuwe, dan wel het doen vervangen van beschadigde of vervallen ID-kaarten.
Over het weder openstellen van de afdeling zal de samenleving tijdig worden geïnformeerd. Het CBB vraagt de samenleving begrip voor eventueel ongerief.