Verbreking partnerschap tussen West Leisure en team Maddamin leidt tot meningsverschil

1602

Mike Maddamin die eerder een partnerschap aanging met Bronto Somohardjo, de trekker van West Leisure, gaf aan het dagblad Times of Suriname te kennen dat er geen samenwerking meer is. Hij gaf aan dat het concept rond het ambitieuze vakantiepark Aqualand in het district Para, nabij Colakreek van haar is en dat dat door de tegenpartij is overgenomen zonder dat daarvoor betaald is.

Het team Maddamin voelde zich daardoor benadeeld. Het team eist nu het bedrag van meer dan USD 100 duizend aan de gemaakte kosten, inclusief de prijs van het concept. Toezeggingen voor de betalingen zijn wel middels correspondenties gedaan, op enkele kleine bedragen na.

Volgens Somohardjo is de enige rechtmatige schuldeiser binnen het team wel al betaald en dat hij de rest van het team geen cent verschuldigd is. Ook gaf hij op zijn beurt aan dat het concept van hen is en niet van team Maddamin.
Het team Maddamin bleef erbij dat het idee van hun is geweest en kon dit onderbouwen met kaarten en ontwerpen. Hij gaf aan dat het concept het meest waardevolle component is en dat in de rekening naar West Leisure is verstuurd.

Somohardjo vond dat lasterlijke informatie is verspreid door team Maddamin en dreigt juridische stappen te ondernemen.