39-jarige Vidjaikoemar aangehouden voor belaging

853

De politie van Houttuin heeft op vrijdag 10 februari de 39-jarige Vidjaikoemar aangehouden voor belaging. De man die vanaf het jaar 2014 ervan op de hoogte is dat zijn ex-vrouw een beschermingsbevel heeft van het Openbaar Ministerie, heeft op de bewuste dag de vrouw bedreigd.

De ex-vrouw deed aangifte bij de politie en toonde daarbij haar beschermingsbevel. De politie spoorde de man op en hield hem aan. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Vijaikoemar in verzekering gesteld.

Via de rechter heeft de verdachte de belofte gedaan zich niet in de buurt van de woning nog op andere plekken waarvan hij weet dat de vrouw en haar kinderen zich daar bevinden te zullen komen. Vijaikoemar heeft zich echter niet gehouden aan de gemaakte beloftes.