Drie jongemannen aangehouden met 106 cocaïne bolletjes

3097

Drie jongemannen die zich verdacht ophielden in een voertuig aan de Ringweg op zondag 5 maart zijn door de politiemannen van surveillance Paramaribo aangehouden. Het gaat in deze om de Nederlanders van Surinaamse afkomst Benjamin D. en Wensly S. en de Surinamer Isiah S.

Tijdens controle in het voertuig werden er in een laptoptas 106 vermoedelijke cocaïne bolletjes met een gewicht van 1280 gram aangetroffen. De bestuurder Benjamin verklaarde dat de tas met inhoud hem toebehoorde.

Bij Isiah is tijdens fouillering een kleine hoeveelheid hasj gevonden en in beslag genomen.
Het trio werd samen met de drugs overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. De twee Nederlanders zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Isiah is na verhoor heengezonden.