34-jarige vuurwapen gevaarlijke verdachte ontvlucht

2904

Vandaag is de 34-jarige vuurwapen gevaarlijke verdachte Gerel Lusiano Palm ontvlucht vanuit de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID). De procureur-generaal van Suriname gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van deze ontvluchte verdachte.

De verdachte is eerder door het Arrestatie Team aangehouden en ondergebracht in de PID.
Palm was aangehouden ter zake: Poging moord; poging doodslag en overtreding van de vuurwapen wet.

Art:349 jo 70;347 jo 70 van het Sur.wetb.v. strafrecht en overtreding van de vuurwapen wet.

Een ieder die informatie kan verschaffen omtrent de woon of verblijfplaats van deze verdachte wordt gevraagd zich in verbinding te stellen met de politie, de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645/402736/403252, de Centrale Meldkamer op 115 of het dichtsbijzijnde politiebureau of de tiplijn 179.

Let wel: De verdachte is vuurwapen gevaarlijk.