Ontzield lichaam 22-jarige Evan Martoredjo geborgen

16241

Het ontzielde lichaam van de 22-jarige Evan Martoredjo is door de politie van Mariënburg geborgen.
Evan was op zaterdag 11 maart met enkele vrienden gaan zwemmen nabij de steiger te Ellen in het district Commewijne. Op een bepaald moment verdween hij in de diepte en kwam niet meer boven water. De overige vrienden schakelden de politie in. Een zoekactie leverde niet het gewenste resultaat op.

De familie ontdekte op zondag 12 maart ongeveer vijftien meters verwijderd van de steiger het lijk van Evan op de rivier. Het levenloze lichaam werd toen uit het water gehaald, waarna de politie in kennis is gesteld.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzield lichaam afgestaan aan de nabestaanden.