39-jarige vriendin na woordenwisseling dood gestoken door vriend

4669

Saskia Kasaradjie vond op dinsdag 21 maart in de ochtend de dood door de steekverwondingen die haar vriend aan haar toebracht. Zij woonde aan de Verlengde Keizerstraat samen met haar zus. Toen haar zus thuiskwam, trof ze Saskia badend in haar eigen bloed in het huis aan. Zij schakelde toen de politie in.
De politie van ressort Centrum die de melding van een steekpartij via de Centrale Meldkamer kreeg, deed het adres aan, maar voordat de ambulance ter plekke kwam, was Saskia al overleden. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek van deze zaak.

Getuigen verklaarden dat Saskia alleen op het erf was, toen haar vriend langskwam en ze op dat ogenblik een woordenwisseling met elkaar kregen. Deze eindigde in de steekverwondingen die haar vriend haar toebracht met een scherp voorwerp. Na zijn laffe daad vluchtte hij weg. Intussen rende het slachtoffer haar huis binnen, maar zeeg door de verwondingen neer.

De dader is nog voortvluchtig. Het levenloze lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.