Revelliano na ruzie om rookgedrag omgekomen door steekverwonding

4120
Man with knife

De politie van Latour kreeg in de vroege ochtend van dinsdag 21 maart een melding van een steekpartij met dodelijke afloop via de Centrale Meldkamer. Toen de politie ter plekke kwam, troffen ze het levenloze lichaam van de 21-jarige Revilliano Peerwijk. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Gebleken is dat kort tevoren Revelliano samen met zijn vriend Milly en nog een andere vriend zich bevonden in een eettent aan de Latourweg. Milly die voor een minderjarige zat te roken werd op een gegeven moment door de manager van de zaak aangesproken. Hij werd kwaad en besloot toen samen met zijn vrienden het eettentje te verlaten. Milly die het nog steeds niet kon verwerken dat hij werd aangesproken omtrent zijn rookgedrag, haalde dit onderwerp buiten weer aan. Op een gegeven moment ontstond er tussen hem en zijn vriend Revilliano een woordenwisseling. Deze ruzie laaide zodanig op dat ene vriend Milly een scherp voorwerp nam en zijn vriend Revilliano hiermee in de borst stak. De dader koos hierna het hazepad. De andere vriend ondersteunde het slachtoffer en liep naar de eettent terug voor hulp, maar Revelliano overleed ter plekke. Hij viel op zijn borst viel met het scherp voorwerp die nog in zijn borst zat en door de val nog dieper zijn lichaam indrong.