Vier inbraakverdachten klemgereden

2932

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft op zondag 26 maart , de 20-jarige Oniel H., de 27-jarige Sergio A., Giano P. en Orpheo S., beiden 31 jaar aangehouden.

Het voertuig waarin het viertal zich verplaatste is klemgereden in het ressort Flora. Met dit voertuig pleegden de verdachten in de vroege ochtend van 26 maart een inbraak in een pand in het ressort Geyersvlijt. Na de melding via de Centrale Meldkamer deed de politie van Geyersvlijt de plek aan voor onderzoek. Onderzoek wees uit dat de inbrekers gestoord zijn geworden in handelingen en een deel van de buit bleef daardoor achter.

De overige buitgemaakte spullen waaronder geldsbedragen in SRD en U$ en een laptop zijn nog niet gevonden. Twee van de verdachten zijn door de slachtoffers positief herkend. De verdachten zijn door de politie van Geyersvlijt overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten achter slot en grendel geplaatst.