Auto inbreker aangehouden door politie Uitvlugt

1369
hand of a prisoner

Tijdens verhoogde surveillance in het ressort Uitvlugt is Sergio O. op donderdag 23 maart door de politie aangehouden.

De politiemannen zagen een verdachte naast twee geparkeerde voertuigen staan, met de motorkap van een van de voertuigen half open. Bij het zien van de politie trachtte de verdachte met zijn bromfiets weg te komen. Het lukte de wetsdienaren zulks te voorkomen.

Onderzoek ter plaatse bracht aan het licht dat de beugel van een accu van een van de voertuigen was verwijderd en een van de batterijklemmen loszat. Bij confrontatie bekende Sergio de intentie te hebben gehad de accu’s weg te nemen.

Hij werd overgebracht naar het politiebureau en werd overgedragen aan de recherche van Paramaribo.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ingesloten.