Bejaarde vrouw dodelijk aangereden door busje

4255

Hedenochtend, dinsdag 6 juni is een bejaarde voetganger van wie de persoonsgegeven nog niet bekend zijn aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat door vermoedelijk een busje dodelijk aangereden.

Het slachtoffer is levenloos op de noordelijke rijbaan aangetroffen door de politie. De autobestuurder kwam vanuit de Zonnebloemstraat richting het stadscentrum. Ter hoogte van Wolly’s is de bejaarde vrouw aangereden en in hulpeloze toestand achtergelaten. De autobestuurder heeft zich nog niet aangemeld bij de politie.

Het slachtoffer is vermoedelijk een geestgestoorde vrouw van creoolse afkomst. Ze ging gekleed in een donker kleurige jurk. Bruine slippers die vermoedelijk haar toebehoren zijn netjes op de zuidelijke rijbaan aangetroffen. Volgens bekomen informatie hield deze mevrouw zich op in de omgeving van Huize Albertine nabij het wachthuisje.

Nabestaanden of zij die denken het slachtoffer te hebben gekend worden gevraagd zich in verbinding te stellen met de politie van Flora op de telefoonnummers 494900 / 530750 of 531170.
Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
De politie van Flora zet het onderzoek voort.