Telecombedrijf Suriname hanteert 30% beltarieven verhoging

5707

Afgelopen weekend heeft het Telecombedrijf Suriname (Telesur) een verhoogde aanpassing van de beltarieven van 30% gehanteerd. De redenen die ertoe hebben geleid om deze beltarieven te verhogen waren om het feit dat Telesur onlangs een grote lening sloot van USD 115 miljoen om het glasvezelproject uit te voeren. Daarnaast moesten er ook diverse producten in het buitenland gekocht worden, waarbij de betaling in Amerikaanse dollars moet geschieden.

Volgens de corporate communications manager van Telesur, Jennis Asraf, zijn er zeker hoge kosten aan verbonden om een goed product aan de klanten te kunnen leveren. Telesur heeft volgens Asraf wel geprobeerd om overal rekening mee te houden om de nieuwe tarieven toch wat acceptabel voor hun klanten te maken.