Dronken venezolaan brengt twee broers steekverwondingen toe

1109
Man with knife

Een Venezolaan heeft in de vroege ochtend van maandag 14 augustus twee broers Harvey B. (23) en de 33-jarige Ruben B. steekverwondingen toegebracht aan de Anamoestraat.

Harvey en Ruben werden ter hoogte van een slagerij met steekverwondingen aangetroffen door de politie. Per ontboden ambulance zijn de broers voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis.

Onderzoek wees uit dat de Broers zich in een bar bevonden. Op een bepaald moment kregen zij mot met een Venezolaan. Door de uitsmijter van de bar is het drietal op straat gezet. De drie kemphanen zetten de ruzie voort en geraakten op straat in een worsteling. Hierbij bracht de Venezolaan de gebroeders B. steekverwondingen toe. Het gelukte een van de omstanders de Venezolaan te ontwapenen.

De verdachte die in beschonken toestand verkeerde is in de directe omgeving aangetroffen en aangehouden. Het scherp voorwerp is door politie in beslag genomen.

De Venezolaan is in afwachting op zijn voorgeleiding ter ontnuchtering opgehouden.
De politie van Geyersvlijt zet het onderzoek voort.