67ste verkeersdode is 57-jarige voetganger

1168

De 57-jarige voetganger Soemintrawatie Rampersad is op maandag 23 oktober betrokken geweest bij een aanrijding aan de Indira Ghandhiweg. Terwijl zij met andere passagiers in een bus stapte is zij door een langsrijdende bromfietser met duorijder die geen rekening heeft gehouden met instappende passagiers aangereden.

Per ontboden ambulance werd zij afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Met inwendige letsels was ze op de afdeling Intensive Care opgenomen. Op zaterdag 11 november kwam deze voetganger te overlijden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is er op obductie gelast op het ontzielde lichaam.
De politie doet ten overvloede een beroep op weggebruikers zich niet achter het stuur te begeven na consumptie van alcohol. Alcohol vertraagt het reactie vermogen met alle gevolgen van dien. Ook dient u rekening te houden met voetgangers in het verkeer. De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar 67.