De politie kreeg een melding van een steekpartij op de hoek van de Kappler- en de Emmastraat op zondag 19 november te Albina.

De recherche van regio oost, die al op het nabije ressort was voor een onderzoek speelde hier meteen op in. Na aankomst bleek het te gaan om twee mannen die een onenigheid hadden om een marihuana sigaret. Het gaat om Marlon P. alias ‘Borsoe’ en Charel C. alias ‘Big Vloei’. Verdachte Marlon werd opgespoord en aangehouden in zijn huis, alwaar Charel op de plaats van daad werd aangetroffen. ‘Borsoe’ gaf in zijn verklaring aan dat ‘Big Vloei’ zonder toestemming zijn marihuana sigaret zou hebben geconsumeerd en geen genoegen nam met een aan hem aangeboden compensatie van SRD 10,-.

Marlon zei dat Charel steekbewegingen maakte in zijn richting, waarop Marlon toen een scherp voorwerp tevoorschijn heeft gehaald onder het zadel van het bromfiets. Het resultaat bracht steekverwondingen toe op Charel’s hoofd en andere lichaamsdelen. Het slachtoffer is medisch behandeld aan de Franse kant. Het scherp voorwerp dat op de verdachte gevonden is, is in beslag genomen. Marlon ontkent de daad die hij heeft toegebracht naar het slachtoffer. Hij is in verzekering gesteld na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.