First Lady doet donatie aan diverse instellingen

869

“Valentijn heeft alles te maken met lobi. Niet alleen lobi tussen twee mensen, maar lobi tussen je familie, je mensen, je kondreman en daarom zijn we vandaag hier. We gaan vandaag veel meer doneren dan normaal het geval is”, stelt de First Lady van de Republiek Suriname, Ingrid Bouterse-Waldring. Op het Bureau van de First Lady deed de presidentsvrouw, op woensdag 14 februari 2018, donaties aan verschillende instellingen en organisaties in de samenleving.

Behalve het geven van donaties heeft de First Lady ook een schenking ontvangen van Central Freight Services NV. Dit bedrijf deed een donatie van 1500 truitjes aan de presidentsvrouw. Volgens Julie Niamut, vertegenwoordiger van Central Freight Services NV, heeft het bedrijf de truitjes gedoneerd gekregen van een van hun partners. Omdat het bureau van de first lady zich bezighoudt met goede doelen is er besloten deze truitjes te overhandigen aan de presidentsvrouw. “Het voelt goed aan om te doneren en te weten dat ik iemand in nood help. We weten allemaal dat er heel veel behoeftige mensen zijn en ik weet dat het goed terecht zal komen”, geeft Niamut aan. Enkele van de donaties bestonden uit voetbalschoenen, fietsen, matrassen, kasten, airco’s en nog veel meer.