De 15-jarige bromfietser Avinash Jokhoe die op maandag 1 januari betrokken was bij een aanrijding, liet op maandag 26 februari in het ziekenhuis het leven.

De bromfietser is op 1 januari aan de Tilakdariweg, aangereden door een auto. Het rijbewijs van de autobestuurder die als veroorzaker van de aanrijding is aangemerkt, is hangende het onderzoek ingevorderd.

De bromfietser was met zware lichamelijke letsels, per ontboden ambulance, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Volgens de Patholoog Anatoom heeft obductie uitgewezen dat de bromfietser aan Neurologische klachten is overleden.

Avinash kan volgens de regels van Pan American Health Organization ( PAHO) niet worden gerekend tot een verkeersdode. Slachtoffers die betrokken zijn bij een aanrijding en na een maand komen te overlijden worden niet gerekend tot verkeersdode.

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.