Lijk manspersoon tussen mangrove aangetroffen door vissers

814

De politie van het ressort Kwatta kreeg op zaterdag 24 maart de melding van enkele vissers die op zee waren, dat een lijk vastzat tussen de mangrove in de omgeving van de Vissersbank.

De politie van Kwatta heeft met ondersteuning van de Maritieme politie, de kustwacht, de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS) en het Nationaal Coördinitatie Centrum Rampenbeheersing (NCCR) het lijk uit het water gehaald. Het ontzielde lichaam dat nog niet geïdentificeerd is, is in verre staat van ontbinding.

Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Op vrijdag 16 maart is er een aangifte van vermissing gedaan van een visser. De politie onderzoekt of het in deze gaat om het ontzielde lichaam van die visser. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.